Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit om welke reden dan ook niet het geval zijn, dan kan je je online bestelling - die gedaan is via erahactive.com - binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Hiervoor bieden wij een terugbetaling en/of de mogelijkheid tot vervanging van het product, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Artikel(en) kunnen alleen geretourneerd worden wanneer deze niet gedragen of gebruikt zijn en de originele labels moeten bevestigd zijn. Het retourneren van het artikel kan - bij voorkeur - in de originele verzendzak van ERAH waarin je het artikel ook hebt ontvangen.

Wij raden je aan om gebruik te maken van een verzendservice die een trackinginformatie biedt. ERAH Active kan namelijk niet verantwoordelijk worden gesteld voor het eventueel verloren gaan van de geretourneerde artikelen tijdens het transport. De retourkosten worden niet door ERAH Active verzorgd.

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt, storten wij het bedrag doorgaans binnen 2-10 werkdagen terug via je oorspronkelijke betaalmethode. Je zult hiervan ook een melding ontvangen per e-mail.